drykuivaus100"Osta originaali, älä kompastu kopioon"

Dry100, se alkuperäinen huipputehokas Täsmäkuivausjärjestelmä

Paikallisten kosteusvaurioiden täsmäkuivausjärjestelmät ovat yrityksemme 1990-luvulla kehittämä ja patentoima menetelmä, joiden avulla on suoritettu useita tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia kuivausprosesseja viimeisimmän kymmenen vuoden aikana. Vuonna 1999 myös VTT:n testaama laitteisto tunnetaan markkinoilla myös eri termein kuten, pikakuivaus, tasokuivaus, rakennekuivaus jne.

Innovatiivinen tuotekehittely on jatkunut vuosien ajan, jonka ansiosta voimme nykyään tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille entistä energia-, käyttäjä- ja asukasystävällisempiä huipputehokkaita kuivausjärjestelmiä. Innovatiivisuutemme on palkittu myös kahdesti Innosuomi-kilpailussa vuosina 2003 ja 2006.

Dry100i laitteet soveltuvat erilaisiin käyttöympäristöihin, niin lattia-, seinä- kuin kattobetonirakenteiden kuivaamiseen nopeasti ja energiatehokkaasti. Laitteistot ovat lähes äänettömiä (<40dB) ja vähentävät asumishaittaa merkittävästi kuivausprosessin aikana. Laitteistoihin asennettavissa olevan kosteanilman poistoputken avulla kuivausprosessin pölynhallinta on kontrolloitua, ja tila myös lievästi alipaineistuu laitteiden ansiosta.

Dry100 laitteiden nopea kuivaus perustuu tarkkaan lämmön kohdistukseen ja tehokkaaseen, jatkuvaan ilmavirtaukseen kuivattavalla pinnalla. Kahden erillisen puhaltimen sekä 600W:n lämpöelementin avulla kuivattavalle pinnalle muodostetaan niin sanottu "kesätuuli-ilmiö". Kuivausta lisäksi tehostetaan automaattisen jaksotuksen avulla, jolloin laite automaattisesti välijäähdyttää rakennetta kuivausprosessin aikana päivittäin, muodostaen ns. kapillaarisen pumppauksen.

Dry100:n avulla aiemmin useita viikkoja vaatinut kuivaustyö voidaan suorittaa jopa muutamassa päivässä!

DRY100 on täysin säteilyvapaa ja turvallinen käyttää. Se ei vaurioita laatassa olevia muovisia vesijohto- tai viemäriputkia eikä sähköjohtoja. Erittäin taloudellinen Dry100i säästää energiaa ja kuluja, jolloin käytettävä energia kohdennetaan vain kuivattavalle rakennealalle. Laitteen sisään menevän ilman sekä poistoilman puhaltimet, kuten myös lämmitysyksikkö on integroitu laitteen runkoon. Näin ollen sen kuljettaminen ja asentaminen on äärettömän helppoa ja nopeaa.

DRY100 on kotimainen tuote, joka palvelee asiakkaita niin Suomessa kuin ulkomailla.

Täsmäkuivaus nyt myös osana MEPS- markkinajärjestelmää!

 

Käyttöohje

Jaksotuskellon ohje

Tutkimusselostus

Uula maalit

Kasil Finland oy on Uula maalien jälleenmyyjä

kasil E -eristyslevy

kasil e-levy

kasil EH - Erikoislaasti

eherikoislaasti

Kasil Elche desinfiointiaine

elche

Kasil Oikaisulaasti

oikaisulaasti

Kasil Pura eristyslevy

kasilpura

DRY 100 Täsmäkuivain

drykuivaus100

kasil Kapillaarikatko

kapillaarikatko

kasil STRU kiinnike

STRU kiinnike

kasil K-levy

kasil k-levy

kasil GD-Primer

gd primer

kasil Vesieristysrappaus

vesieristysrappaus

Kasil Finland Oy

Eerikinpolku 5
32800 KOKEMÄKI
+358 400 726 413
marko.palin at kasil.fi